Pages

Monday, April 18, 2011

.menghitung hari.

assalamualaikum

hei readers .nak update pasal ape eak hari ni . aku dah takde idea lah . aku cerita pasal ape yang terjadi dekat aku sepanjang hari ni lah ea . hari ni ..... aku jumpe dia lagi . sengallah kalau boleh aku nak elakkan diri dari dia . tapi . mane ade aku jumpe dia banyak kali weyhhh . hati aku dah macam kace retak berjuta-juta . mane ade dupdap dupdap je kan . kadang-kadang aku tertanye-tanye , kenape aku dengan dia boleh jadi sampai macam ni ? i wonder why ? hanye sebab kesalahan yang kecil tapi buatkan hubungan kitorang hancur beretak-retak . hati siape je tak sakit kan . i swear .aku rindu gile dekat dia . haha . buat kawan-kawan aku yang mungkin bace entry aku ni , sory guys . aku masih tak boleh lupekan dia . its really hard you know . suke hati korang lah kalau nak marah aku or what eve , yang penting hati aku memang susah gile nak lupekan dia . aku ni memang bodoh kan ? humm .

btw , hari ni ayah aku dah balik rumah . yeay ! aku dah tengok dah x-ray kaki dia . serious patah nye seram gile . terbelah due kot . tapi ape-ape hal pon aku bersyukur sebab at least dia dah boleh bergerak walaupon gune tongkat je . hari ni aku tak pergi tuisyen . mak malas nak hantar . takpe lah . aku faham . mak mesti penat kan . ye lah 24jam camping dekat hospital uh . setelah hampir dua minggu mak tidur dekat hospital hari ni mak dapat tidur nyenyak di atas katil . and aku happy sebab aku tak payah jumpe dia dekat tuisyen :)

follow lah lepas bace :)

2 comments:

pRinCE iRuKA said...

meh, biar abg lupakan~ hahaha :D
asek update blog je~ study la.....

qirana said...

weyhhh baru pasan ade komen abg .haha .tao lha abg ta bole na update ann .jgn jeles :P