Pages

Monday, February 7, 2011

.naek sekolah.

assalamualaikum

woot woot . mood macam bahgia gila je aku ni . haha . kebahagiaan dalam kesedihan . ohh ayat sangat menarik . bm sure A++ :) nak cerita ape eak hari ni ? lame sudah aku tak update . macam-macam cerita ade . tapi aku tak tahu nak cerita ape . ngeh ngeh ngeh .

kejap kejap . nak bagitahu ni . aku dah dapat balik sis tersayang aku . hehe . untuk pengunguman anda aku dah baik semula dengan budak kecik tu . hati yang gundah gulana sudah mula bercahaya seperti matahari menghangatkan bumi . ohh ayat aku berpuitis lagi :)  plus aku dapat lagi sis baru . hehe . tiba-tiba seorang gadis mesej aku . sis mahu jadi pet sis *** tak ? aku tak kesah ohh . aku lagi suka . haha . story pasal sis ni . tadi budak kecik nombor dua text aku . dia cakap aku nak jaohkan diri daripada dia . ohhh anda di sana macam mana anda tahu ? haha . ade sebab lah sis buat macam tu . tapiiii okay , sis tak buat lagi okay ? lepas ni kalau sis jumpe anda sis tegur ye . kalau boleh hug sis hug anda . suke tak ? haha . gurau jelah :)

okay tadi ade latihan sukan . boring sangat-sangat . untuk makluman hari ni merupakan hari kedua rumah alluiddin buat latihan . tadi acare 100m jelah . sambil tunggu budak lelaki lari kami semua disuruh warm up oleh pn tee dengan care lari turon tangge . macam-macam care lah ade tadi . tapi okay jelah tadi . then mase habis lari 100m cikgu tanye name siape dapat nombor satu lari tadi . cikgu aidah boleh panggil name aku AQILAH ? OMG ! lain sangat kot ejaan dan sebutannye ? sampai hati cikgu lupe name saye =.= haha . tak kesah lah cikgu . yang penting cikgu maseh ingat saye pelajar cikgu :))

buat zareen nur ezzati . ohh blog engkau sangat jiwang . tapi aku suke . plus aku jeles sangat . bile aku nak rase hidop macam engkau ? HAHA 

jangan anggap muke aku yang ceria ni tak pernah ade masalah :))

follow lah lepas bace :)

No comments: