Pages

Tuesday, February 15, 2011

.diari.

assalamualaikum

hello bloggers :) hari ni kita cerita pasal diari okay . hari ni dekat sekolah cikgu chan cheng neo adelah bagi speech pasal jurnal . jurnal ni lebih kurang macam diari lah . ape yang ade pade diari . ohhh macam-macam . suatu ketika dahulu aku rajen buat diari . aku suke sangat . sebab dalam diari aku boleh buat macam-macam . yelah aku ni dah lah jenis yang suke pendam sesuatu , dekat diari jelah tempat aku luahkan segalenye . yang best ade diari bile satu mase nanti bile kite bukak balik diari lame kite and kite bace balik kite akan rase happy , suke , sedih and macam-macam lagi lah perasaan . semua kenangan kite tak kire kenangan dengan kawan-kawan , kenangan dekat sekolah , kenangan dengan boyfie opssss . haha . memang best lah . yang tak best nye pulak bile ade orang bace diari kite tu . ehhh memang tak malu lah kan bile orang bace diari kite tu . dulu amse sekolah rendah aku sampai gadoh kot dengan seorang member aku sebab dia pandai-pandai je bace diari aku tanpe kebenaran . malu kot . dalam tu aku tulis macam-macam . habislah pecah semua rahsia aku . aku minat kat siapa pon dia tahu . memang bengang habis lah kan . haha . tapi aku dah baek dah dengan dia . alaaa gadoh gitu-gitu je . ingat ye korang . tak baek bace diari orang . itu hak milik orang dan privasi orang . kita takde hak untuk membace nye sesuka hati .

blog ni pon macam diari jugak , tapi yang tak bestnye blog ni kite tak boleh nak maki hamun orang sesuke hati . kalau kite nak kutok orang kite kene bertapis-tapis dan sewajarnya tidak sebot satu name pon macam yang aku buat selama ni . haha . and blog ni adalah untuk tontonan umum so kalau korang berak bau busuk pon tak payah lah cerita dekat blog okay . buat malu diri sendiri je . haha . 

okayyyy . saat untuk meluahkan perasaan pulak . weyyy asal semua yang mesej aku tengah mood happy je ? hati semuanya tengah berbunga-bunga . ohhh aku memang TAK jeles pon . haha . budak kecik ni dengan dia ni , budak kecik ni pulak dengan dia ni and budak kecik lagi sorang dengan dia ni pulak . haha . ohhh korang memang nak jeles kan akak kan ? haha . takpe-takpe jodoh boleh di cari . haha .

ehhh tetibe kan . hari ni aku boleh terindu pulak dekat kak bella . kawan gosip terbaek aku . haha . lame sei tak sohseh-sohseh dengan dia . banyak kot bende yang dapat dibualkan . dia buzy lah . maklomlah dah jadi penuntut di kolej matrikulasi johor . tempat lame akak aku . haha . bila lah nak gosip lagi :))

salam maulidur rasul :))

follow lah lepas bace :)

No comments: