Pages

Saturday, January 29, 2011

.kenapa ?.

assalamualaikum

heyhey bloggers . err tahu tak ? hari ni aku sangat-sangat saket hati plus membara-bara . aku rase minggu ni memang minggu paling errr . ingat tak entry semalam aku cakap yang aku penat round bandar cari kaen and then balik sekolah nak hias kelas ? kalau tak ingat takpe :) guess what ? aku pikir DIA nak appreciate or puji . but at the end DIA maki kitorang . peh ! memang tak sakit hati kot ? semalam kitorang penat-penat stay sampai dah nak pukol 6 esoknye DIA buat kitorang macam ni .  what the ! and yang paling aku BENCI bila ade orang yang TAK PERNAH buat ape-ape tetibe jadi rajin depan DIA . siap kutok lagi pulak tu kerje yang kitorang dah buat . sedar diri tu sikit sebelum kutok orang ! kerje yang kaw buat tu paling burok tahu tak ! and kesian dekat all the boys . tu la korang tak buat awal-awal siapa suroh . takpe lah tadi aku dah sedekah kan double tape kan ? pastikan siap okay . aku nak tolong tapi aku tak tahu nak buat macam mane so aku tolong bagi barang jela ea . nanti dah siap aku tolong letak kat belakang . dekat sini aku nak terus terang lah okay ? aku dah fedup gila buat bende-bende tu ! semua yang aku buat salah . aku tolong salah . bile aku duduk diam je pon salah jugak . aku tak faham lah ape yang DIA nak . tak cukop lagi ke ? tak puas lagi ke ? 

wawa . sory tadi aku terkasar dekat kaw . aku memang dah down gila tadi . sedih kot DIA cakap aku macam-macam =.= thanks jugak dekat kaw sebab bagi semangat kat aku . and pade budak laen jugak dila ,durrah ,fadz and yang laen lah . 

esok aku update pasal bufday someone tu :)

follow lah lepas bace :)

3 comments:

zOeY zAu YaH said...

sabar2..nanti dia akn dpt balasannya.
hye im your new folllower..moh ke blog saya..
zoeyzauyah.blogspot.com

. a r e n . said...

hoho . pirana i mara =.="
haha . rilexxxx doe .
biakan sajje . tayah buad pape agi kott .
ako pun kene cam uh ugax . sakitt hati wokk =.="

qirana said...

zoey : thanks :)) saya suda follow awak :D

aren : memg saket aty sgt .penat2 buad akhrny kne mara .mcm ...errr