Pages

Monday, December 27, 2010

.tahniah.

assalamualaikum

View Image

hai semua . haha . mood aku hari ni memang happy gila . semalam malaysia menang dalam final yang pertama lawan indonesia . 3-0 beb ! haha . memang semalam rumah aku riuh rendah lah . mase gol pertame aku tak tengok taw sebab aku tengah buad kerje . and then aku cepat-cepat off lappy bila aku dengar akak dengan ayah aku bising-bising . kelam kabot punye pasal sampai tergolek aku kat tangge . sakit sei kaki ni . haha . ape-ape pon tahniah buat anak buah k.rajagobal . hehe .betol tak aku eje ni ? haha . bangon pagi badan sakit-sakit . penangan bola kot ? entahlah . haha . biarlah orang nak cakap aku ni macam lelaki ke . so what ? dah ni minat aku . takkan aku nak duduk maen barbie doll ? euw . not my taste . haha . safee sali and ashari korang semalam memang yang terbaik lah . dekat penjage gol khairul fahmi che mat kaw memang keepar cekap . hehe . pertahanan malaysia mpon hebat jugak . gudluck untuk perlawanan timbal balik dekat indon nanti yep . kekal kan prestasi :)



follow lah lepas bace :)

1 comment:

. a r e n . said...

khairul fahmi uh future husband ako . so , trime kaseh kerane memuji . hahaha :D